Ons Eierpakstation

In 2014 zijn wij begonnen met het verkopen van kakelverse eieren aan consumenten. Dit liep zo goed dat we op een gegeven moment besloten hebben om een eierpakstation erkenning aan te vragen. Hiermee kunnen wij ook aan andere bedrijven eieren leveren.

Onze eitjes zijn op steeds meer plekken verkrijgbaar: van de lokale detailhandel tot in gerenommeerde supermarkten. Steeds meer ondernemers zien de toegevoegde waarde van een duurzaam en extra vers product met een eerlijk verhaal. Jij ook?

KakelverseEieren

 

Met ons legpluimveebedrijf en eierpakstation leveren wij hoogwaardige kwaliteitseieren . ’s Ochtends worden de eieren geraapt en deze verpakken we dezelfde dag nog voor de klant, het zijn dus kakelverse eieren. Dit kan in doosjes maar wij kunnen de eieren ook in trays aanleveren. Omdat wij alles in eigen beheer hebben, zijn de lijnen kort en zijn onze eieren verser dan vers. Ook persoonlijk contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk.

Wij leveren breed en hebben een uitgebreid assortiment met als hoofdzaak eieren maar wij kunnen u nog veel meer bieden! 

Verkooppunt worden?

Wil je als supermarkt, horeca of detailhandelaar onze eitjes in het assortiment opnemen? Leuk! Neem dan even contact met ons op dan kunnen we samen kijken naar wat de mogelijkheden zijn. 

Kenmerken van ons:

  • Korte keten – korte ketens zorgen ervoor dat producten zo snel mogelijk van de boer bij de consument komen.
  • Milieu bewust – We proberen de boerderij zo energieneutraal mogelijk te maken, binnen de redelijkheid van haalbaarheid en budget.
  • Overdekte uitloop  – Onze eieren komen van kippen die vrij rondlopen in schuren met strooisel op de grond, daarnaast kunnen ze overdag heerlijk buiten scharrelen in onze overdekte uitloop
  • Zichtstal- kijken waar je eitjes vandaan komen kan in onze zichtstal, daarnaast hebben we een klein terras en speeltuintje

Printcode

Alle Europese eieren hebben hun eigen „kenteken”. Daaraan is direct te zien waar het ei vandaan komt. Deze code wordt bij de legbedrijven op het ei gezet. De 01 of 02 achteraan is het stalnummer. Aan het eerste nummer van de printcode is  te zien uit wat voor houderssysteem het ei komt:

0 = biologisch
1 = vrije uitloop
2 = scharrel
3 = kooi