Vergaderen bij de kippen: Een Unieke Ervaring

Welkom bij onze boerderijvergaderingen, waar een kakelend goed idee niet alleen figuurlijk is! Bij ons vind je de perfecte balans tussen informeel en productief vergaderen, op een unieke en inspirerende locatie. Laat je verrassen door een bijeenkomst die ver weg is van de standaard vergaderzaaltjes en laat de kippen je inspireren voor creatieve ideeën.

Waarom vergaderen tussen de kippen

 
  • Informele Sfeer: Bij ons draait alles om ontspanning en efficiëntie. Geen stropdassen of formele regels. We geloven dat de beste ideeën ontstaan in een informele omgeving.

  • Laagdrempelig: Iedereen voelt zich direct op zijn gemak tussen de dieren. De boerderijsfeer zorgt voor een vriendelijke en open gespreksdynamiek.

  • Origineel en Anders: Weg met de clichés! Onze boerderij is een authentieke en verrassende plek om te vergaderen. Je zult versteld staan van hoeveel inspiratie de omgeving kan bieden.

  • Unieke Locatie: Te midden van onze boerderijdieren kun je genieten van een vredige en rustgevende omgeving, ver weg van de stadsdrukte.

Wat Bieden Wij?

  • Volledig Verzorgd: We nemen alle zorgen uit handen. Ons team zorgt voor heerlijke catering, verfrissende drankjes en alle vergaderfaciliteiten die je nodig hebt.

  • Inspirerende Ruimte: Onze ruimtes zijn omgeven door groen en dieren. Het geluid van de kippen op de achtergrond zorgt voor een unieke, ontspannen sfeer.

  • Activiteiten: Tussen de vergaderingen door kun je , een wandeling maken of gewoon even ontspannen met een kopje koffie of boerensoftijsje op ons terras daarnaast kunt u ook een kijkje nemen bij het eieren verzamelen (wel even aangeven als u hier gebruik van wilt maken)

Reserveer Jouw Boerderijvergadering

Wil je eens iets anders proberen?

Kies dan voor onze boerderijvergaderingen en ontdek hoe een informele, laagdrempelige omgeving je creativiteit en productiviteit
kan stimuleren.

Neem contact met ons op om jouw boerderijvergadering te plannen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze inspirerende boerderij!